Çin'in akıllı telefonundan yeni hamle...

Çin'in akıllı telefonundan yeni hamle...
Çin'in akıllı telefonu pazarında yaşadığı sıkıntılar, Xiaomi'de yeni hamleye neden oldu. Şİrket tarafından gençlere yönelik bir serinin telefon ailesine katılacağı belirtildi.

Çin akıllı telefon pazarında Çinli üreticiler de sıkıntılar yaşıyor. Xiaomi'nin de üreticilerini etkiledi. Şirket, bu sıkıntıları aşmanın yolunu portföyünü farklı kitlelere hitap eden telefonlarla genişletmekte bulmuşa benziyor. Xiaomi Mi CC adını verdiği yeni telefon ailesinin çözüm getireceğine inanan dev marka, gençlere hitap edecek bir yenilik olduğunu duyurud.

Şirketten yapılan açıklamada, Mi CC’nin küresel ölçekte gençlere hitap edecek, “trendlere uygun” bir seri olmasının hedeflendiği belirtildi.

Yeni serideki CC etiketi, “Camera+Camera” ibaresinin kısaltması olma niteliğini taşıyor. Bu da serideki akıllı telefonlarda çift lensli kamera modüllerinin bulunacağını gösteriyor. Kameraya bu kadar yoğun bir vurgu yapılması ise Xiaomi’nin gençleri tavlamak için yüksek kaliteli fotoğraf çekme yeteneğine odaklanacağını düşündürüyor. Xiaomi’den yapılan açıklamada, serinin kameralarında şirketin Yapay Zekâ Güzellik Laboratuvarı’nda geliştirilen algoritmaların kullanılacağı ifade edildi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar