Cimbom’dan 5 maçlık paket!

Cimbom’dan 5 maçlık paket!
Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu'nun 27, 29, 31 ve 33. haftalarında Galatasaray'ın Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda oynayacağı ve Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final 2. Maçı biletleri 5’li paket ile satışa çıktı.

Yusuf POLAT / Günboyu

Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu'nun 27, 29, 31 ve 33. haftalarında Galatasaray'ın Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda oynayacağı Trabzonspor, Başakşehir, Beşiktaş, Yeni Malatyaspor ve Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final 2. Maçı Teleset Mobilya Akhisarspor karşılaşmasının biletleri 5’li paket ile satışa çıktı.

Hem bu sezonun lig maçlarında hem de Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final maçında zirve coşkusuna ortak olmak isteyen taraftarlar avantajlı paketi Beyoğlu GSStore, Aslanlı Yol gişeleri, Aktif Satış Noktaları, passo.com.tr ve 0850 724 33 44 numaralı Passolig çağrı merkezinden satın alabilecekler. Bilet satışları, GS Bonus Kart ve GS Mobile sahiplerine öncelikli olup, tüm satışlar sadece Galatasaray Logolu passolig kartlara yapılacaktır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar