CHP'nin kongresinde Eren Erdem yerden yere vuruldu

CHP'nin kongresinde Eren Erdem yerden yere vuruldu
CHP Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Özgür Kip, partisinin kongresinde yaptığı konuşmada Eren Erdem'e için "Sizin varlığınız adil değil. Biraz daha sert konuşayım sizin varlığınız benim için meşru değil. Siz kurultaya giderken atanmış bir MYK üyesisiniz" ifadelerini kullandı.

İREM GÜL / GÜNBOYU

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden mağlup ayrılan CHP'de, Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik istifa talepleri gelmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde İzmir'deki CHP kongresi Kemal Kılıçdaroğlu'na yakın isimlerden Tuncay Özkan'a sert ifadelerle yüklenilmişti.

Bu kez İstanbul Çekmeköy'deki CHP kongresi karıştı.

CHP Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Özgür Kip, Eren Erdem'in Divan Başkanlığını yaptığı Çekmeköy Kongresinde bir konuşma yaptı.

Seçim mağlubiyetinin ardından Kılıçdaroğlu tarafından parti içindeki medya ve basın işlerinin başına getirilen Eren Erdem'e yüklenen Kip, "Sizin varlığınız adil değil. Biraz daha sert konuşayım sizin varlığınız benim için meşru değil." İfadelerini kullandı.

Kip son olarak, Kılıçdaroğlu'nun koltuğunu korumak isteyen yönetime ve Eren Erdem'e yönelik, "Dolayısıyla bakın size söylüyorum sayın örgüt, bu partinin sokağını bilmeyen, külünü yutmayan, içimizden çıkanları seçtirmeyecekseniz CHP hiçbir zaman iktidar yüzü göremeyecektir." diye konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar