CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan mektup var

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan mektup var
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle partisinin kadın çalışanları için bir mektup kaleme aldı. Kılıçdaroğlu, mektubunda, “Sizlerin varlığı partimize yalnızca güç vermiyor, aynı zamanda başarısının da temelini ve teminatını oluşturuyor” ifadelerine yer verdi.
Kılıçdaroğlu bu önemli gün için kaleme aldığı mektubunda; "CHP olarak eşitsizliklerin olmadığı, kadınların ötekileştirilmediği ve dışlanmadığı bir ülke idealine olan inancımızla daha güçlü, eşit ve adil bir Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz” ifadelerine yer verdi.
 
"EŞİT VE ADİL BİR TÜRKİYE"
 
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında partisinin kadın çalışanları ile bir araya gelen Kılıçdaroğlu, kadın çalışanlar için bir mektup da kaleme alarak “8 Mart, kadınların özgürlük, eşitlik ve dayanışma mücadelesinin simgesidir. CHP olarak eşitsizliklerin olmadığı, kadınların ötekileştirilmediği ve dışlanmadığı bir ülke idealine olan inancımızla daha güçlü, eşit ve adil bir Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.
 
“Kadınların hayatın her alanında daha güçlü olabilmesi için verdiği eşitlik ve özgürlük mücadelesini hep birlikte daha ileriye ve başarıya ulaştıracağız” diyen Kılıçdaroğlu, ayrıca, “Sizlerin varlığı partimize yalnızca güç vermiyor, aynı zamanda başarısının da temelini ve teminatını oluşturuyor. Bu duygu ve düşüncelerle partimize verdiğiniz katkılar için yürekten teşekkür ediyor, Dünya Emekçi Kadınlar Günü’zü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar