CHP başkanlığına aday olan Özgür Özel'den tepki çeken reklam

CHP başkanlığına aday olan Özgür Özel'den tepki çeken reklam
CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel’in Cumhuriyetin 100. yılı kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan billboardlara astırdığı kutlama afişleri eleştirilerin odağı oldu.

CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel, Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan billboardlara kutlama afişleri astırdı. Sadece Özgür Özel’in fotoğrafının yer aldığı afişlerde, Mustafa Kemal Atatürk’e yer verilmemesi ise tepki çekti. Özel'in fotoğrafının yer aldığı kutlama afişleri, gerek parti heyetinden gerekse de vatandaşlardan tarafından eleştirildi.

0x0-chp-genel-baskan-adayi-ozgur-ozelin-mustafa-kemal-ataturk-rahatsizligi-1698306156334.jpg

Bazı sosyal medya kullanıcıları afişler için "Özgür'e Özel" yorumunu yaptı. Öte yandan Özel’in bastırdığı afişler, DEVA Partisi Ali Babacan’ın afişlerine de benzetildi.

0x0-chp-genel-baskan-adayi-ozgur-ozelin-mustafa-kemal-ataturk-rahatsizligi-1698306170228.jpg

NE OLMUŞTU?

DEVA Partisi'nin paylaştığı Cumhuriyet'in 100. yılını kutlama afişinde Mustafa Kemal Atatürk'e yer verilmedi. Parti lideri Ali Babacan, 100. yıl afişlerine Atatürk yerine kendi fotoğraflarını bastırmıştı.

afis2.jpg

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise Babacan’ın afişine, "Cumhuriyeti Ali kurdu herhalde" diyerek tepki göstermişti.

zdag.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar