Cebimde bisküvi var yiyemiyorum çocuklarıma verecektim sözü Türkiye’yi ağlatmıştı! Depremzede babadan acı haber

Cebimde bisküvi var yiyemiyorum çocuklarıma verecektim sözü Türkiye’yi ağlatmıştı! Depremzede babadan acı haber
Hatay’da cebindeki bisküviyi enkaz altında kalan çocukları için saklaması ile gündem olan yürekleri yakan depremzede babadan acı haber geldi.

Hatay’da meydana gelen depremde enkaz altında kalan çocukları için cebindeki bisküviyi saklaması ile Türkiye’nin yüreğine kazınan Şerif amca hayatını kaybetti.

6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremin büyük hasar oluşturduğu illerinde başında Hatay geldi. Hatay’da bir televizyon kanalında enkaz başında beklerken kendisine mikrofon uzatılan Şerif isimli depremzede babanın sözleri yürekleri yakmıştı.

khhg.jpg

Enkaz başında çocukların sağ olarak çıkması için dualarla bekleyen acılı baba "Cebimde bisküvi var. Dünden beri yiyemiyorum, çocuklarıma verecektim. Kimse çıkmadı” sözleriyle Türkiye’yi ağlatmıştı.

Depremzede babanın çocuklarının hiç biri sağ olarak kurtarılamadı. Şerif amca, cebindeki bisküviyi ise bir başka depremzede çocuğa verdi.

iki.jpg

Eşref Larsen, izleyenlerin asla unutmayacağı Şerif amcanın vefat ettiğini duyurdu.

tweet.jpg

Sosyal medya hesabı X üzerinden paylaşım yapan Karsen, şöyle dedi:

Az önce bir telefon aldım. Ne kadar üzüldüğümü anlatamam. Depremde ailesini kaybeden Şerif Amca daha fazla dayanamamış. Depremden kısa süre sonra yakalandığı kanser nedeniyle dün hayatını kaybetmiş. İskenderun’da defnedilmiş.

Larsen daha önce de Şerif amcaya iş bulunması için yardım çağrısı yapmış, hayırsever bir iş insanının ev tahsis etmek istediğini duyurmuştu.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar