Cavcav başkanlığı sevdi

Cavcav başkanlığı sevdi
Babası İlhan Cavcav'dan sonra Gençlerbirliği'nde başkanlığa seçilen Murat Cavcav, "Futbol, her türlü neticenin olabildiği bir iş. Başkanlığı sevmeden yapmak mümkün değil. Bu işi çok seviyorum" dedi.

Cavcav başkanlığı sevdi

Türk futbolunun unutulmaz isimlerinden babası İlhan Cavcav'ın hayatını kaybetmesinden sonra Gençlerbirliği'nde başkanlığına seçilen Murat Cavcav, "Başkanlığı sevmeden yapmak mümkün değil. Bu işi çok seviyorum." dedi.

Murat Cavcav, Ümit Özat'ı gönderdiği sezonda tekrar takımın başına getirmesi, onursal başkan İlhan Cavcav'ın hayatını kaybetmesinden sonra başkanlık yaptığı yaklaşık 1 yıllık dönem, sezon başı ve devre arası yapılan transferler hakkında AA muhabirine değerlendirmelerde bulundu.

Başkanlık görevinin kolay olmadığına vurgu yapan Murat Cavcav, "Rahmetli babam 40 yıl başkanlık yaparken ben de 25-30 yıl onun yönetim kurulu üyeliğini yaptım. Aynı iş yerinde de sağ kolu olarak yanında çalıştım. Üzüntüleri sevinçleri birlikte yaşadık." diye konuştu.

Kırmızı-siyahlı ekibin başkanlığına seçildiği için onur duyduğunu dile getiren Cavcav, şu ifadeleri kullandı:

"Başkanlık zor, stresli, her türlü neticenin olabildiği bir iş. Bir işi sevmeden yapmak mümkün değil, ben bu işi çok seviyorum. Babamın 40 yıllık hizmetlerini göz önüne alarak ne kadar yorulduğunu anlıyorum. Bir hafta babamla tatil yapmış değilim. Kulübe bu kadar bağlıydı. Maç kaçırmazdı. Ben de aynı şekilde, aynı hisleri, duyguları yaşıyorum. İş başa gelince kolay olmadığını anlıyorsun. Onun yolunda, onun izinde daha iyi bir Gençlerbirliği'ni herkese göstermek hedefimiz."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar