Candaş Tolga Işık'ı isyan ettiren olay!

Candaş Tolga Işık'ı isyan ettiren olay!
Gazeteci Candaş Tolga Işık sosyal medyadan arkadaşının başına gelen dehşet bir olayı paylaştı. Işık, İstanbul'da bir arkadaşının hiç tanımadığı biri tarafından yolda giderken bıçaklandığını anlattı.

Gazeteci Candaş Tolga Işık'ın İstanbul Kadıköy'ünün gözde semtlerinden Erenköy'de yaşanan dehşet verici bir olayı sosyal medya üzerinden duyurması büyük yankı uyandırdı. Işık, bir arkadaşının güpegündüz bir saldırgan tarafından arkasından bıçaklandığını paylaşarak kamuoyunu bilgilendirdi.

Sosyal medya platformu üzerinden olayı duyuran Işık, arkadaşının maruz kaldığı saldırıyı şu sözlerle aktardı: "Erenköy'de müptezelin biri güpegündüz sokak ortasında durduk yere bir arkadaşımızı arkasından koşup bıçaklayıp yürüye yürüye uzaklaştı. İnanılır gibi değil çocuğun ne kimseyle bir mevzusu var ne husumeti, İstanbul'un göbeğinde rastgele insan bıçaklanıyor."

SALDIRGAN KISA SÜREDE YAKALANDI

Olayın ardından Işık, yaralanan arkadaşının sağlık durumu hakkında da bilgi vererek, polisin saldırganı yakaladığını duyurdu. Sosyal medyada geniş yankı uyandıran bu olay, şehirdeki güvenlik endişelerini bir kez daha gündeme getirdi.

Kamuoyu, benzer olayların önlenmesi ve şehirdeki güvenlik tedbirlerinin artırılması konusunda yetkililerden adımlar bekliyor. Olayla ilgili detaylı soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar