Çakmur, Buz Pateni yöneticilerini kabul etti

Çakmur, Buz Pateni yöneticilerini kabul etti
Erzurum'un kış sporlarına verdiği önem bir kez daha gözler önüne serildi. Türkiye Buz Pateni Federasyonu yönetimi ve spor kulüplerinin başkanları, Gençlik ve Spor Erzurum İl Müdürü Levent Çakmur'u makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde göreve atanan Çakmur'a yapılan bu ziyaret, spor camiasının yeni yöneticisine gösterdiği destek ve güvenin bir ifadesi oldu. Ziyarette, Türkiye Buz Pateni Federasyonu yöneticileri Özcan Işık, Köksal Kaçmaz, Naci Korucu, Zekeriya Deniz, Ayhan Türkez, Nevzat Bayraktar ve il temsilcisi Emre Ertan hazır bulundu. Ziyaret sırasında Çakmur'a başarı dileklerini ileten heyet, yeni görevinde başarılı olacağına inandıklarını ifade etti.

Buz Pateni Federasyonu ve spor kulüplerinin başkanları, Çakmur'un spor camiasının içinden gelmesinin önemine vurgu yaparak, Erzurum'un kış sporlarında önemli bir gelişim içerisinde olduğunu belirttiler. Çakmur da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, federasyon ve spor kulüpleriyle işbirliği içinde olacaklarını vurguladı.

Bu ziyaret, Erzurum'un spor alanında önemli bir paydaşı olan Buz Pateni Federasyonu ve spor kulüpleri ile Gençlik ve Spor Erzurum İl Müdürlüğü arasındaki işbirliğinin ve dayanışmanın önemli bir göstergesi oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar