Çağlayan'daki terör saldırısında öldürülen kadının vurulmasıyla ilgili detaylar ortaya çıktı: Görgü tanıkları dehşet anlarını anlattı!

Çağlayan'daki terör saldırısında öldürülen kadının vurulmasıyla ilgili detaylar ortaya çıktı: Görgü tanıkları dehşet anlarını anlattı!
Çağlayan Adliye’sinde DHKP-C’li teröristlerce gerçekleştirilen bir saldırıda hayatını kaybeden Dilfıraz Karataş’ın vurulmasıyla alakalı flaş detaylar ortaya çıktı.

Yeniçağ/Tolga Şahin

İstanbul Adalet Sarayı C Kapısı önünde DHKP’li DHKP/C üyesi Emrah Yayla ve Pınar Birkoç adlı iki teröristin düzenlediği eylemde hayatını kaybeden Dilfıraz Karataş’ın vurulmasıyla alakalı flaş detaylar ortaya çıktı.

METROBÜS YOLUNDA KARNINDAN VURULMUŞ

Olayla alakalı konuşan görgü tanıklarının verdiği ifadelerine göre, metrobüsten c kapısına doğru giden yol üzerinde teröristler polislere ateş açmaya başlıyor. Dilfıraz Karataş tamda bu noktada karnından tek bir kurşunla vuruluyor.

İLK MÜDAHALEYİ KATİP YAPMIŞ

Karataş’ın bacaklarının yanında tek kovana rastlanırken yaralıya ilk müdahaleyi ise Çağlayan Adliyesi’nden sağlıkçı olan katip yapıyor. Katip kalp ritmi düşük olan Dilfıraz Karataş’a ilk müdahaleyi yaparak ambulansla hastaneye gönderilene kadar kendisine eşlik ediyor.,

POLİSE BİBER GAZI İLE SALDIRMIŞLAR

Öte yandan Anadolu Ajansı’nın geçtiği bilgide de metrobüs çıkışında polisin kimlik istediği teröristlerin ise polise biber gazı ilse saldırarak koşmaya başladığı ve metrobüs yolunda polisle çatıştıkları bilgisi geçilmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar