Çağatay Ulusoy yeni dizisinde bölüm başı ücretini duyanlar dona kaldı

Çağatay Ulusoy yeni dizisinde bölüm başı ücretini duyanlar dona kaldı
Dizi ve film sektörünün yer edinen başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy yeni dizisi “Gaddar”da bölüm başı ücretiyle Türkiye’nin en pahalı oyuncusu oldu.

ÖZLEM BARAN

Son 2 yılda “Terzi” ve “Kübra” dizileriyle “Centilmen” filminde başrol oynayan Çağatay Ulusoy şimdiler FOX TV’de yayınlanacak olan “Gaddar” dizisi için hazırlık yapıyor. Son olarak yakın dostu Mert Alaş’ın jean markasının Fransa’da düzenlenen davetine katılan ve havalimanında görüntülenen oyuncu, Ay Yapım’ın merakla beklenen yeni dizisi “Gaddar”da Levent rolünü canlandıracak. Hazırlıkları süren diziyi Hürer Ebeoğlu yazarken, Sinan Öztürk ise yönetmen koltuğunda oturuyor. Dizinin başrol kadın yıldızı Aydan’la ilgili ise henüz kimin olacağı karar verilmedi. Dizinin netleşen oyuncuları arasında Fatih Berk Şahin var.

Geçmişte Netflix’in anlaşma yaptığı ilk Türk star olarak fark yaratan, yurt dışı satışı en çok olan oyuncuların başında da gelen Çağatay Ulusoy bölüm başına aldığı ücretle de rekor kırdı. Ünlü oyuncu şimdiye kadar bölüm başına alınan en yüksek ücrete imza attı. Başarılı oyuncunun eline bölüm başına 2 milyonu aşan bir ücret geçecek. Böylece Çağatay Ulusoy, Aile’yle 1,5 milyona anlaşan Kıvanç Tatlıtuğ’u aldığı ücrette geçmiş oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar