''Bütün sevgililerime dini nikah kıyarım!''

''Bütün sevgililerime dini nikah kıyarım!''
Ünlü şarkıcı Davut Güloğlu, bir zamanlar nişanlı olduğu sunucu Ece Erken ile olan ayrılık sürecini anlattı. Güloğlu, Erken ile olan ilişkisi hakkında bomba bir itirafta bulundu.

Türkiye''de bir dönemin en çok dinlenen isimlerinden olan Karadeniz müziğinin tanınan ismi Davut Güloğlu, Gökay Kalaycıoğlu''nun sunuculuğunu üstlendiği Youtube''da yayınlanan ''Bahane'' programının bu haftaki konuğu oldu. 2011 yılında Ece Erken ile nişanlanmış olan Davut Güloğlu, sürekli magazine düşen haberlerinin arka planlarını ilk kez izleyicilerle paylaştı.

"ECE İLE BEN DEĞİL ABLAM NİŞANLANDI"

Katula Katula şarkısı ile Türkiye çapında üne kavuşan Davutoğlu, bir dönem magazin sayfalarının da vazgeçilmez ismi haline gelmişti. Ece Erken ile nişanlanmasıyla ilgili konuşan şarkıcı, "Ben Ece Erken''le nişan yapmadım, onu ablam yaptı. Onunla ablam nişanlandı ben değil. Ablam onu çok seviyordu. Ben şirkette otururken beni arayarak ''herkes burada, yüzüğünü al gel'' dediler. Kendi nişanıma ayıp olmasın diye gittim. Hazırlık yapılmış tek eksik damattı" ifadelerini kullandı.

"YA BENİMSİN YA KARA TOPRAĞIN"

Ece Erken''e "Ya benimsin ya kara toprağın" diyerek kurşun hediye ettiği iddiasına cevap veren Güloğlu, "Ece Erken''e kurşun hediye ettiğim söylentisi tamamen yalan. Ben öyle bir şey yapmadım, kendisi öyle uydurdu. Bazıları böyle işleri iyi becerir. Ben hiçbir yerde kendimi reklam etmedim, beni sattılar. Kurşun haberinden 15 gün sonra Ece Erken''le ayrıldık. Çok ilişkim olmadı, olanlara da hep dini nikah yaptım. Bu konuda çok hassas bir insanım. Sevgime adaletsizce davranarak ah aldılar. Hayatta aptal kadınla birlikte olmam, zeki kadın severim" dedi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar