Bursaspor'dan kaptanını duygulandıran veda

Bursaspor'dan kaptanını duygulandıran veda
Bursaspor'un sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Arjantinli takım kaptanı Batalla, Bursa'daki son maçında kendisine hazırlanan sürprizler karşısında duygulu anlar yaşadı.

Bursaspor'dan kaptanını duygulandıran veda

Bursaspor Yönetim Kurulu ve taraftarlar, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Bursaspor-Trabzonspor maçında Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda son kez yeşil-beyazlı formayı giyen takım kaptanı Pablo Martin Batalla için çeşitli etkinlikler düzenledi. 

Arjantinli oyuncu, maç öncesi takım arkadaşlarıyla ısınmak için sahaya çıktığında taraftarların büyük sevgi gösterileriyle karşılaştı.

Taraftarların yanına giden Batalla, fotoğraf çektirdi. Bu sırada statta bulunan iki skorboarda Batalla'nın yeşil-beyazlı forma altında attığı gollerin görüntüleri yansıdı.

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay da sahaya inerek bugüne kadarki katkılarından dolayı Batalla'ya plaket ve çerçeveletilmiş formasını hediye etti. Başkan Ay, daha sonra Batalla'yı kucakladı.

İki takım da maç seremonisine çıkarken Batalla'nın 10 numaralı iki büyük forması sahaya serildi. Bu sırada taraftarlar da ''10'' numaralı dövizler açtı.

Batalla için Güney Kale Arkası tribünlerinde de İspanyolca ''Seni torunlarımıza anlatacağız büyük kaptan'' yazılı pankart açıldı.

Bursaspor forması ile 249. maçına çıkan Batalla'nın da kendisine yönelik hazırlanan sürprizler karşısında duygulu anlar yaşadığı gözlendi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar