Bursa'da şoke eden olay! 4 yaşındaki çocuk ablasını bıçakladı

Bursa'da şoke eden olay! 4 yaşındaki çocuk ablasını bıçakladı
Bursa'da hayret verici bir olay yaşandı. Dört yaşındaki çocuk 11 yaşındaki ablasını bıçakladı.

Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Yenice Mahallesi'nde yaşanan trajik bir olay, bölgede şok etkisi yarattı. Bir evde meydana gelen olayda, 4 yaşındaki Gönül isimli çocuk, 11 yaşındaki ablasını bıçakla yaraladı.

SİNİRLENDİĞİ İÇİN ABLASINI BIÇAKLADI

Olay, akşam saatlerinde Yenice Mahallesi Refah Sokak'taki bir evde meydana geldi. Hakan-Cansu K. çifti, markete gitmek için evden ayrıldıktan sonra, 12 yaşındaki Elif K. ile 4 yaşındaki Gönül evde kaldı. Oyun sırasında mutfaktan bir bıçak alan Gönül, sinirlenerek ablasını iki yerinden bıçakladı.

ANNE EVE GELİNCE KANLAR İÇİNDE KIZINI GÖRDÜ

Annesi Cansu K., marketten döndüğünde kanlar içindeki kızını görünce büyük bir şok yaşadı. Hızla özel araçla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırılan Elif K., burada tedavi altına alındı. Yaralı çocukların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Olayın ardından Gönül, ablasını görünce özür diledi. Ancak abla Elif, yaşadığı korkuyu ve acıyı anlatarak, kardeşinin kendisini bıçakladığını ifade etti. Anne Cansu K. ise olayın şokunu üzerinden atamadığını belirterek, yaşananları paylaştı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar