Bursa'da, oto tamirhanesinde yangın 4 araca sıçradı

Bursa'da, oto tamirhanesinde yangın 4 araca sıçradı
Bursa'da oto sanayide bulunan bir tamirhanede yangın çıktı. Yangın bir anda büyüdü.

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde yer alan Otosansit Sanayi Sitesi'nde bulunan bir oto tamirhanesinde meydana gelen yangın, iş yerinin önünde park halindeki araçlara sıçradı.

Olay, sabaha karşı 04.30 sularında meydana geldi. Tamirhane içerisinde başlayan bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek iş yerinin önünde bulunan 2 hafif ticari araç ve 2 otomobile sıçradı.

Durumu fark eden görevlilerin hemen koruyucu ekipleri bilgilendirmesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, yoğun çaba sarf ederek alevleri kontrol altına almaya çalıştı. Polis ekipleri ise çevresel güvenlik önlemlerini alarak bölgeyi güven altına aldı.

Yaklaşık bir saat süren müdahalenin ardından itfaiye ekipleri yangını söndürmeyi başardı. Ancak, yangın sonucunda 4 araç kullanılamaz hale gelirken, oto tamirhanesinde de ciddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Olayın şiddetli seyrettiği ve itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesinin önemli bir faciayı engellediği belirtildi. Yangın sonrasında oluşan maddi hasarın yanı sıra, tamirhane sahibi ve araç sahipleri de mağdur oldukları ifade edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar