Bursa Osmangazi'de İYİ Parti’den iftar programı

Bursa Osmangazi'de İYİ Parti’den iftar programı
İYİ Partililer Bursa’da iftar programında buluştular. İftar programı hakkında İYİ Parti  Osman Gazi ilçe başkanlığından yapılan açıklamada, “Gönüldaşlarımız ve çevre halkı Çiftehavuzlar Yaşam Merkezine sığmadı” ifadeleri kullanıldı.

Bursa İYİ Parti Osman Gazi ilçe başkanlığının düzenlediği iftar programına çok sayıda vatandaş katıldı. İlçe başkanlığından yapılan açıklamada, “Her şeyin çok güzel olması için çıktığımız bu yolda, hep birlikte ekmeğimizi bölüşmek isteriz, diyerek iftarımıza davet ettiğimiz üye, gönüldaşlarımız ve çevre halkı Çiftehavuzlar Yaşam Merkezine sığmadı” ifadeleri kullandı.

Açıklamanın tamamı şu şekilde:

“2 binin üzerinde üye ve gönüldaşımızın katıldığı iftar programımıza ayrıca İYİ Parti Bursa Milletvekili Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu, Kurucular Kurulu Üyeleri Hasan Toktaş, Sermin Özensoy, Yüksel Yılmaz ve Abdullah Alagöz, GİK Üyesi Zafer Milli, Bursa İl Başkanı Uzm. Dr. Yahya Bahadır, Millet İttifakı Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı İhsan Keçeci, Orhaneli İlçe Başkanı Esat Yıldırım, CHP Osmangazi İlçe Başkanı Mete Akyolcular, Gençlik Kolları GİK Üyesi Buğra Aslanoğlu, Gençlik Kolları Bursa İl Başkanı Onur Özmen, İYİ Parti Osmangazi Belediye Meclisi Grup Sözcüsü Büşra Şahin, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sedat Hiçdurmaz, Osmangazi Belediye Meclis Üyeleri Murat Öncü ve Bülent Özdemir, diğer ilçe belediye meclis üyeleri, İYİ Parti Mudanya Kurucu İlçe Başkanı Fehim Çaptık, İYİ Parti Orhaneli Kurucu İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Adayı İsmail Asa, Milletvekili Adayları Özge Koçer, Merve Asa, Özgür Şimşek, Yavuz Bülbül, İl ve diğer İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. 

Kuran-ı Kerim Tiliveti ve dua ile başlayan programda iftarın açılmasından sonra ilk olarak Osmangazi İlçe Başkanı Dr. Mehmet Hasanoğlu söz aldı.

Hasanoğlu misafirlerini selamladıktan ve mübarek ramazan ayının önemine değindikten sonra "25 Ekim 2017'de cesurlar hareketinin lideri, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in öncülüğünde kurulan İYİ Partinin o günkü hedef, amaç ve yolu Türkiye'nin İYİ Olması idi, bugün gelinen noktada da Türkiye'de her şeyin Çok Güzel Olması için mücadeleye devam ediyoruz.

31 Mart seçimleri bize şunu çok açık göstermiştir ki Vatan sevdalıları, Cumhuriyet sevdalıları, Millet sevdalıları, Millet İttifakında birleşmiş ve bu ülkenin geleceği adına koydukları irade artık toplum tarafından da benimsenmiş ve kıvılcım ateşlenmiştir.

Ben bundan sonraki süreçte de Türkiye Cumhuriyetinin yok edilmeye çalışılan kurucu değerlerinin, parlamenter - demokratik sisteminin, vatan sevdalıları tarafından yok edilmesine müsade edilmeyeceğine ve ilk seçimde de Millet İttifakının gerekli başarıyı sağlayarak Türkiye Cumhuriyetinin kurucu değerler üzerinden yönetilmesi için vatandaşımızın desteğini alacağına eminin" diyerek konuşmasını bu akşamki muhteşem tablonun oluşması için katılan herkese teşkilatı adına teşekkür" etti. 

Ayrıca Hasanoğlu organizasyonun ilk anından son dakikaya kadar iftar programının eksiksiz olması için var gücü ile çalışan Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları ve Kadın Paltformu Üyeleri, Mahalle Temsilcileri ile Çiftehavuzlar Yaşam Merkezini kendilerine tahsis eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve her türlü desteği veren Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Albayrak'a da teşekkür etti.

Sonrasında sırası ile İl Başkanı Uzm. Dr. Yahya Bahadır, Millet İttifakı Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey ve İYİ Parti Bursa Milletvekili Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu söz alarak öncelikle Osmangazi İlçe Teşkilatına gerçekleştirdikleri muhteşem program için teşekkür ve katılımcılara hitap etti. “
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar