Bu konsere biletle değil kitapla girilecek!

Bu konsere biletle değil kitapla girilecek!
Avcılar Belediyesi ve Kardelen Şiir ve Müzik Grubu işbirliğiyle düzenlenecek olan “Yaşayan Değerlerimiz” adlı konserde örnek bir uygulamaya imza atılacak.

Bu konsere biletle değil kitapla girilecek!

Özlem BARAN / İSTANBUL

Konseri takip etmek isteyenler, girişte bilet yerine yanlarında getirdikleri bir kitapla salona girebilecek. Toplanan kitaplar ise Anadolu’da bir köy okuluna gönderilecek.

Avcılar, 27 Ocak’ta örnek bir uygulamaya ev sahipliği yapacak. Avcılar Belediyesi ile Kardelen Müzik ve Şiir Grubu’nun birlikte organize edeceği “Yaşayan Değerlerimiz” adlı konserde bilet satılmayacak, konsere gelenler yanlarından getirecekleri okunmuş kitapla salona girecek. Konser sonunda toplanan kitaplar ise Anadolu’da bir köy okuluna gönderilecek. Barış Manço Kültür Merkezi’nde 27 Ocak Cuma günü saat 18.30’da başlayacak konserde halk müziğinin güçlü sesi Cengiz Özkan da sahne alacak. Müzik dinletisinin yanı sıra şiir dinletisinin de olacağı konserde ayrıca Sevda Karaca, Yusuf Ziya Leblebici, Gülfer Ceylan Güreş, Sefer Kocakaya, Özgür Gönül, Turan Karatepe, Bedrettin Güreş ve Kardelen Müzik Grubu sahne alacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar