Bozüyük’te Sunay Akın ve İlhan Şeşen’den unutulmaz bir gece

Bozüyük’te Sunay Akın ve İlhan Şeşen’den unutulmaz bir gece
Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen ve 1. İnönü Zaferi'nin 103'üncü yıl dönümüne özel olarak gerçekleştirilen etkinlik, Sunay Akın ve İlhan Şeşen'in bir araya gelmesiyle unutulmaz anlara sahne oldu.

"Zafere Giden Yol" adlı program, Bozüyük halkının yoğun ilgisiyle Hasan Ali Yücel Sosyal Kültürel Tesisi'nde gerçekleştirildi.

Türkiye'nin önde gelen müzisyenlerinden İlhan Şeşen ile şair, yazar, tiyatrocu Sunay Akın'ın katılımıyla gerçekleşen özel gösteri, izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'nun ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte, İl Emniyet Müdürü Beyti Kalaycı, İlçe Mühimmat Komutanı Mühimmat Yüzbaşı Caner Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Alper Soner Serin, belediye yöneticileri, mahalle muhtarları, AKUT gönüllüleri ve sanatsever Bozüyüklüler de yer aldı.

Programda Sunay Akın, kendine özgü ve etkileyici üslubuyla öykülerini ve şiirlerini seslendirirken, sevilen yorumcu İlhan Şeşen de performansıyla büyük beğeni topladı. Programın sonunda sahneye çıkan Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, davetlilere hitap ederek, etkinliğin İnönü Savaşları'nı ve zaferlerini anma gününde düzenlenmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Bakkalcıoğlu, İlhan Şeşen ve Sunay Akın'a Bozüyük seramiğinden yapılmış Atatürk plaketi takdim ederek çiçek, Nutuk ve Türk bayrağı hediye etti. AKUT gönüllüleri tarafından da ayrıca Başkan Bakkalcıoğlu, İlhan Şeşen ve Sunay Akın'a özel hediyeler sunuldu.

Unutulmaz bir atmosferde geçen etkinlik, sanatseverlerin ve Bozüyük halkının bir araya gelerek keyifli bir gece yaşamasına vesile oldu. Bu anlamlı etkinlik, İnönü Zaferi'nin yıl dönümüne özel olarak düzenlenen ve sanat ile tarih temasını buluşturan bir organizasyon olarak Bozüyük'te iz bıraktı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar