Boşanma tartışması, ailelerin katılmasıyla silahlı kavgaya dönüştü

Boşanma tartışması, ailelerin katılmasıyla silahlı kavgaya dönüştü
Aile içi boşanma tartışması kanlı kavgaya dönüştü. Şanlıurfa'da olay yeri incelemesi başlatıldı.

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde, Gül-Oktay Korkmaz çifti arasındaki boşanma tartışması, aile bireylerinin de katılımıyla büyüyerek taş, sopa ve tüfeklerin kullanıldığı kanlı bir kavgaya dönüştü. Olay, akşam saatlerinde Almaşar Mahallesi'nde meydana geldi.

Gaziantep'te yaşayan ve aynı zamanda kuzen olan Gül Korkmaz, eşi Oktay Korkmaz ile yaşadığı boşanma meselesi nedeniyle tartışarak Birecik'teki baba evine gitmişti.

Oktay Korkmaz, ailesiyle birlikte kayınpederi ve amcası olan Ayhan Korkmaz'ın evine gitti. Evde bulunan taraflar arasında başlayan tartışma, kısa sürede büyüyerek taş, sopa ve tüfeklerin kullanıldığı şiddetli bir kavgaya dönüştü. Çiğdem ve Gül Korkmaz tüfekten çıkan saçmalarla, Ömer, Feyyaz ve Müslüm Korkmaz ise taş ve sopa darbeleriyle yaralandı.

Jandarma ve sağlık ekiplerinin ihbar üzerine olay yerine ulaşmasıyla yaralılar, Birecik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların durumunun stabil olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma kapsamında jandarma ekipleri, detaylı bir olay yeri incelemesi gerçekleştiriyor. Aile içi şiddet olayıyla ilgili olarak sorumluların adalet önüne çıkarılacağı belirtildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar