Bodrum’un İncileri finale çıktı

Bodrum’un İncileri finale çıktı
Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Ligi'nde mücadele eden Bodrumspor Kadın Voleybol Takımı, son maçında rakibi Merinos Voleybol'u 3-0 mağlup ederek play-off finaline adını yazdırdı.

Maçta üstün bir performans sergileyen Bodrumspor, ilk seti 27-25, ikinci seti 25-20 ve üçüncü seti de 25-19 kazanarak sahadan galip ayrıldı. Bu sonuçla birlikte Bodrumspor, play-off finaline yükselme başarısı gösterdi.

Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, takımın bu başarısından dolayı büyük sevinç yaşadı. Karakaya, takımın finale kalmasının ardından duygusal anlar yaşadığını ifade ederken, Bodrum'da spor tesislerinin eksikliğine dikkat çekti. Sporcuların daha iyi koşullarda antrenman yapması ve maçları oynaması gerektiğini vurgulayan Karakaya, Bodrum'un sporcular için daha uygun tesislere sahip olması gerektiğini belirtti.

Bodrumspor Başkanı, takımın başarısının ardından Bodrum'un sporcular için daha iyi koşullara sahip olması gerektiğini ve bu doğrultuda tesislerin yapılması gerektiğini vurguladı. Karakaya, Bodrum'un sporcular için daha iyi koşullara sahip olması gerektiğini ve bu doğrultuda tesislerin yapılması gerektiğini söyledi.


YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar