Birlikte hareket etmemelerinin nedeni ortaya çıktı!

Birlikte hareket etmemelerinin nedeni ortaya çıktı!
Yeni parti kuracağı iddia edilen Ali Babacan'ın, Ahmet Davutoğlu ile beraber hareket etmesiyle ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. "Finans çevreleri Davutoğlu’nu istemiyor" gerekçesiyle birlikte çalışmadıkları öne sürüldü.

AKP'ye yönelik yayınladığı manifesto ile yeni parti kurma hazırlığında olduğu iddia edilen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun AKP'den istifa eden Ali Babacan ile birlikte hareket etmemesi ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

Yeni parti kurma hazırlığında olduğu iddia edilen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu Yavuz Oğhan’ın BideBunuİzle canlı yayınında Ali Babacan ile neden beraber olmadıkları sorusuna, “Manifestoyu birlikte açıklamak isterdim. Beraber olabilmek için elimden geleni yaptım. Neden olmadığını ben de bilmiyorum. Bu soruyu Ali Bey’e de sormakta fayda var” cevabını vermişti.

Gazete Duvar'da yer alan habere göre Davutoğlu, "neden olmadığımı bilmiyorum" dese de yakın çevresinden edinilen bilgiye göre Davutoğlu ile Babacan ekibi arasında bir dizi görüşmeler yapıldığı hatta genel başkan ve yardımcılıklarına varana kadar isimlendirmeler yapıldığı belirtildi. Ancak daha sonra Babacan tarafından"ret" yanıtı geldi. Ret yanıtının gerekçesi ise, "Finans çevreleri Davutoğlu’nu istemiyor" olduğu belirtilerek her iki isim kendi yolunda yürümeye başladığı iddia edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar