Bir ilde fırtına alarmı: Okullar Tatil edildi!

Bir ilde fırtına alarmı: Okullar Tatil edildi!
Meteoroloji'nin 'fırtına' uyarısında bulunmasının ardından Çankırı’da alınan tedbirler doğrultusunda okulların tatil edildiği belirtildi.

Çankırı'da yaşanan şiddetli fırtına nedeniyle, yetkililer tarafından önlem alındı. Meteoroloji'nin 'sarı' kodlu uyarısının ardından, Çankırı Valiliği il genelindeki tüm okulların, rehabilitasyon merkezlerinin ve İl Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarının tedbir amaçlı tatil edildiğini duyurdu.

Meteoroloji yetkilileri, önceden yapılan tahminlerde fırtına uyarısında bulunmuş ve 'sarı' kodla Çankırı'da olası olumsuz hava şartlarına karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtmişti. Bu uyarının ardından Çankırı Valiliği, 25 Nisan Perşembe günü saat 13.00'ten itibaren il genelindeki tüm resmi ve özel okulların, rehabilitasyon merkezlerinin ve Kur'an kurslarının tatil edildiğini açıkladı.

Valilik tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların 13.00-20.00 saatleri arasında oluşabilecek olumsuz hava koşullarına karşı gerekli tedbirleri almaları ve riskli alanlardan uzak durmaları gerektiği vurgulandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar