Binance teknolojide kadın akademisi eğitimleri başladı!

Binance teknolojide kadın akademisi eğitimleri başladı!
Binance ve Teknolojide Kadın Derneği (Wtech) iş birliğiyle düzenlenen Binance Teknolojide Kadın Akademisi eğitimleri başladı.

Eğitimlerin ilk haftasında Finansal Okuryazarlık, NFT, Blockchain, Dijital Cüzdan ve Dijital Ürünleşme ve Sanat gibi konular ele alındı. Program, kadınların kripto, blok zincir ve Web 3.0 alanlarındaki katılımlarını artırmayı amaçlıyor.

Eğitimlere yoğun ilgi gösterilirken, alanında uzman konuşmacılar katılımcılara bilgi ve deneyimlerini aktardı. Programa katılan öğrencilere çeşitli konularda eğitim verilecek ve önümüzdeki altı hafta boyunca devam edecek. Projenin ilk etabında 25 kişiye ayrılan kontenjan 50 kişiye çıkarıldı ve gelecek beş yıl içinde 5.000 kadına ulaşılması hedefleniyor. Binance Teknolojide Kadın Akademisi, sektördeki cinsiyet eşitsizliğine karşı önemli bir adım olarak görülüyor ve Türkiye'nin teknolojik ve ekonomik gücüne katkı sağlamayı amaçlıyor.

Binance, dünyanın en büyük kripto varlık borsası olarak finansal ürün yelpazesi ile lider blockchain ekosistemi ve kripto para altyapısı sağlayıcısı konumunda. Teknolojide Kadın Derneği (Wtech) ise, kadınların bilim ve teknolojide uzmanlaşmalarını ve sektöre katılmalarını destekleyen bir misyona sahip. Dernek, eğitim, sürdürülebilirlik, araştırma ve ölçümleme alanlarında çalışmalarını sürdürüyor.

Binance Teknolojide Kadın Akademisi'nin başlamasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Binance Türkiye Pazarlama Direktörü Harika Eldoğan ve Teknolojide Kadın Derneği Başkanı Zehra Öney, projenin amacını ve önemini vurguladılar. Programın, kadınların teknoloji dünyasına entegrasyonunu artırarak sektördeki cinsiyet eşitsizliğine karşı mücadelede önemli bir adım olduğu belirtildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar