Beşiktaş bombayı patlattı: Fenerbahçeli yıldıza teklif!

Beşiktaş bombayı patlattı: Fenerbahçeli yıldıza teklif!
Beşiktaş, yeni teknik direktörü ile gelecek sezon için hazırlıklarına hız verdi. Fenerbahçe'de Mesut Özil ile birlikte kadro dışı bırakılan Ozan Tufan'a teklif götüreceği öğrenilen siyah beyazlı yönetim, transfer çalışmalarına hız verdi.

Süper Lig''de sezon sonuna yaklaşılırken, dört büyüklerin transfer çalışmaları ise hız kazandı. Transferde yerli oyunculara ağırlık verecek olan siyah beyazlılar, Fenerbahçe’de kadro dışı bırakılan Ozan Tufan’ı istiyor.

''''KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ''''

Siyah beyazlı yöneticiler 27 yaşındaki oyuncuya, “Çok güçlü bir kadro kuruyoruz. Gelecek sezondan itibaren şampiyonluklara kaldığımız yerden devam edeceğiz. Sen de bize katıl ve kariyerine şampiyonluk ekle” mesajını gönderdi.

YILIK 1 MİLYON EURO

Siyah beyazlı yönetimin, Ozan Tufan için yıllık 1 milyon Euro civarında ücret düşündüğü; millî oyuncunun da Beşiktaş’a transferine sıcak baktığı öğrenildi. Beşiktaş yönetimi, Ozan Tufan’ın transferinde istediği sonucu alamazsa rotayı İspanya’ya kıracak. Celta Vigo’daki sözleşmesi sona erecek olan Okay Yokuşlu da listede yer alıyor. Siyah beyazlılar iki isimden birini kadroya katmak istiyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar