Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma dönemi sona eriyor

Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma dönemi sona eriyor
Tecrübeli teknik adam Abdullah Avcı yönetiminde yeni sezona hazırlanan Beşiktaş'ta, Portekizli yıldız Ricardo Quaresma'nın ayrılması gündeme geldi. Q7'nin geçmiş sezon sergilediği performansı değerlendiren Avcı, yıldız ismin gönderilmesini istedi.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta teknik direktör Abdullah Avcı, gelecek sezonun kadrosunu kurgulamaya devam ediyor. Gelecek sezonun kadrosu için ince eleyip sık dokuyan tecrübeli teknik adam, bazı isimlerle yola devam etmeme kararı aldı. Edinilen bilgilere göre, geçen sezon sakatlıklar nedeniyle bekleneni veremeyen Portekizli yıldız Ricardo Quaresma ile yollar ayrılacak.

35 yaşındaki tecrübeli oyuncunun yerine daha genç ve süratli bir kanat oyuncusu isteyen Abdullah Avcı'nın raporunu yönetime ilettiği öğrenildi.

MENAJERİ İSTANBUL'A ÇAĞIRILDI

Bir yıl daha sözleşmesi bulunan Quaresma’nın menajerini İstanbul’a çağıran Beşiktaş yönetimi öncelikle ‘oyuncuna kulüp bul’ diyecek. Karşı taraf, “Alacaklarımızı ödeyin ve bonservisi bedelsiz verin” derse bu kez, küçük bir tazminat karşılığında sözleşmenin feshedilmesi teklif edilecek. Quaresma gelecek sezon da kalması durumunda 1 milyon 750 bin Euro ücret ve oynadığı maçlarda her puan için 4 bin Euro alacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar