Beşiktaş'ta Quaresma, Dorukhan ve Medel çıkmazı...

Beşiktaş'ta Quaresma, Dorukhan ve Medel çıkmazı...
Şampiyonluk hedefi olan siyah-beyazlılar beklenen kadroyu tamamlayamayarak taraftarı hayal kırıklığına uğratmıştı. Beşiktaş Quaresma, Dorukhan ve Medel çıkmazı ile spor gündemindeki yerini aldı.

Önümüzdeki sezon şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi hedeflerine ulaşmayı hedefleyen siyah-beyazlılar geride kalan dönemde kadroya beklenen takviyeleri yapamazken, taraftarını büyük hayal kırıklığına uğrattı.

Skor'da yer alan habere göre, Kartal'ın daralma politikası nedeniyle transferde adımlarını çok dikkatli attığı, elden çıkarmak istediği oyuncular için de resmi teklif almadığı aktarıldı. Beşiktaş, İtalyan kulüplerinin resmen talip olduğu Dorukhan Toköz için 10 milyon euroluk bonservis bedeli belirlerken, Çizme ekiplerinden şimdiye kadar gelen en iyi teklifin 6-7 milyon euro düzeyinde olduğu ifade edildi.

İtalyanların yaptığı teklifler siyah-beyazlılar tarafından kabul edilmedi. Yüksek yıllık ücretleri yüzünden elden çıkarılmaları gündemde olan Ricardo Quaresma ve Gary Medel için Beşiktaş'a henüz resmi bir teklif gelmedi. Bir yıllık sözleşmesi kalan 35 yaşındaki Quaresma'ya tek talip çıkmazken, ayrılık hesapları yapan Medel için de kulübe resmi bir önerinin gelmediği belirlendi.

MIRIN DÖNÜŞE SICAK

Kartal'da performansları yeterli bulunmayan savunma oyuncuları Nicolas Isimat Mirin ve Enzo Roco'ya da talip çıkmadı. 2022'ye kadar sözleşmesi bulunan Mirin'in Hollanda'ya dönmeye sıcak baktığı, 2 yıllık kontratı kalan Roco'nun da iyi bir teklif alması halinde ayrılmayı düşündüğü vurgulandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar