Yalı Çapkını'nın Suna'sından şoke eden itiraf! 'Canımı acıtıyor...'

Yalı Çapkını'nın Suna'sından şoke eden itiraf! 'Canımı acıtıyor...'
Her bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başaran Yalı Çapkını dizisinde ‘Suna’ karakterine hayat veren Beril Pozam katıldığı bir YouTube kanalında takipçilerinin sorularını yanıtladı. Son dönemde diziyle birlikte yıldızını parlatan güzel oyuncu, reyting rekorları kıran Yalı Çapkını hakkında bilinmeyenleri anlattı.

Yalı Çapkını projesiyle büyük ün kazanan Beril Pozam, dizi gerçek bir hayat hikâyesinden işlendiği için zaman zaman duygusal dakikalar yaşadığını şu sözlerle anlattı.

“BAZI SAHNELER İNSANIN BİR YERİNE DOKUNUYOR”

Beril Pozam, ''''Bazı sahnelerde role hazırlanırken bir sürü insanla sohbet etme fırsatı buldum ve onların hikâyelerini dinledim. Bazı sahneler birebir yaşanmış oluyor. O anları oynamak ya da oynandığını görmek, biraz canımı acıtıyor ama genel olarak zaten iyi yazılan her metin, insanın bir yerine dokunuyor'''' ifadelerini kullandı.

“BEN SUNA GİBİ DAYANABİLİR MİYDİM?”

Dizideki karakterlerden de söz eden Pozam, ''''Yaşadıkları durum çok zor. Ben Suna gibi dayanabilir miydim? Bir fikrim yok, Allah Suna''ya sabır vermiş, güç vermiş. Bütün kötülüğün ve karanlığın arasında kendini sağlam tutabilmiş. Suna''nın bu dünyada güçlü bir şekilde yaşıyor olması beni mutlu ediyor'''' dedi.

''''ÇAPKIN BİRİ BANA ÇEKİCİ GELMEZ''''

''''Çapkın biriyle aşk yaşar mısın?'''' sorusunu cevaplayan oyuncu, ''''Güven arayan bir insanım. Kaygılandığım bir yerde durmam. Çapkın biri bana çekici bile gelmez'''' diyerek sadakate değer verdiğinin altını çizdi.

En çok sinir olduğu şeyin aptal yerine konulmak olduğunu belirten ünlü isim, ''''Hepimizin bir zeka seviyesi, duyguları, tecrübe ettikleri var. Bunu hiçe sayan tiplere sinir oluyorum, her defasında da bozarım onları, avlarım'''' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar