Berat Albayrak’a yakın isimle ilgili bomba iddia! 'Gölge yönetim' hedefi ifşa oldu

Berat Albayrak’a yakın isimle ilgili bomba iddia! 'Gölge yönetim' hedefi ifşa oldu
Berat Albayrak’a yakınlığıyla bilinen, Varlık Fonu Başkanvekili, Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı ve Marmara Üniversitesi’nde akademisyen olarak görev yapan Prof. Dr. Erişah Arıcan hakkında çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı.

Varlık Fonu Başkanvekili, Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı ve Marmara Üniversitesi’nde akademisyen olarak görev yapan, eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın tez danışmanı olmasıyla da tanınan Prof. Dr. Erişah Arıcan’la ilgili dikkat çeken bir detay ortaya çıktı.

Erişah Arıcan’ın, hükümetin yeni yatırım, istihdam, üretim, ihracat ve faiz politikalarına karşı olduğu, piyasa beklentilerinin dışında kararlar alınması için gayret gösterdiği öne sürülüyor.

EKİBİYLE OLUMSUZ HABERLER YAPTIRIYOR

Medyaradar''da yer alan habere göre, Arıcan’ın bürokraside oluşturduğu ekibiyle Hazine ve Maliye Bakanlığı başta olmak üzere birçok kurum hakkında olumsuz haberler yaptırdığı da kulislerde konuşulurken gölge ekonomi yönetiminin örtülü çalışmalarından iş dünyasının rahatsız olduğu belirtiliyor.

CUMHURBAŞKANI KONU HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Konu hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bilgilendirildiği, rahatsızlığın ise dile getirildiği de kulislere yansıyan bilgiler arasında…

GÖRÜŞME ÇABASI BAŞARISIZ OLDU

Berat Albayrak’a yakınlığıyla tanınan Erişah Arıcan’ın ise uzun süredir Erdoğan ile görüşme çabasında başarılı olamadığı biliniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar