Benzin de zamlanıyor: Pazartesi gelecek büyük zam açıklandı

Benzin de zamlanıyor: Pazartesi gelecek büyük zam açıklandı
Dolarda yaşanan ani yükseliş sonrası olan yine araç sahiplerine oldu. Motorine gelen üst üste iki zammın ardından şimdi de benzine zam göründü. Sektör kaynaklarının aktardığına göre, pazartesi günü itibariyle benzinin litre fiyatında 81 kuruşluk artışa gidilecek.

MOTORİNDEN SONRA BENZİN! PAZARTESİ FİYATLAR DEĞİŞİYOR

Merkez Bankası''nın aldığı beklenmedik faiz kararı fiyatları adeta alt üst etti. Dolar yeniden 18 lirayı görürken, benzin ve motorine arka arkaya zamlar açıklanmaya başladı.

Milli Gazete''nin haberine göre, motorin fiyatına, geçtiğimiz hafta yapılan 1 TL 26 ve 79 kuruşluk zamların Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu''nun (EPDK), devreye girerek iptal edilmesinin ardından 0,76 ve 1,07 TL''lik zamlar gelmişti.

Brent petrolde yaşanan düşüşe rağmen motorin fiyatlarına yapılan zamların ardından benzin ve motorin fiyatındaki fark 5 TL''yi aşmıştı

Motorin fiyatının ardından benzine de zam yolu göründü. Sektör kaynaklarından elde edilen bilgilere göre Salı günü benzinin litresine 81 kuruş zam bekleniyor. Zammın ardından benzinin litresi 21 TL''yi aşacak.

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI (20 AĞUSTOS CUMARTESİ)

İSTANBUL
Benzin fiyatı: 20,34 TL
Motorin fiyatı: 25,03 TL

ANKARA
Benzin fiyatı: 20,45 TL
Motorin fiyatı: 25,12 TL

İZMİR
Benzin fiyatı: 20,45 TL
Motorin fiyatı: 25,13 TL

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar