"Ben İstanbul’un seçilmiş belediye başkanıyım, sorumluluğunu taşıyorum"

"Ben İstanbul’un seçilmiş belediye başkanıyım, sorumluluğunu taşıyorum"
31 Mart seçimini AKP adayı Binali Yıldırım’ın önünde tamamlayan ancak mazbatası YSK tarafından iptal edilen Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti İstanbul teşkilatının iftarına katıldı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın bu yıl Ramazan ayına denk geldiğini söyleyen Ekrem İmamoğlu, “100. yılı İstanbul’da inşallah bizlerle beraber çok güzel kutlamalara ve anmalara vesile olacaktı. Nasip olmadı, inşallah 101. yılını hep birlikte kutlayacağız. Ama 100. yılını İstanbul’da anmak, kutlamak ve bu süreci bütün Türkiye ile paylaşmak, bunun merkezi olmak çok önemli bir duygu” diye konuştu.

19 Mayıs kutlama törenleri için Samsun'a gideceğini hatırlatan İmamoğlu, ''Samsun'da hem CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu ve müsaadenizle selamlarınızı iletmek üzere hem de İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener ile bir arada bayram kutlayacağım. İnşallah, 19 Mayıs'ın bu 100. yılı bu şekilde oldu ama size söz veriyorum sizlerin gücüyle, sizlerin omuz omuza bize vermiş olduğu katkıyla Türkiye'nin Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılını İstanbul'da hep birlikte kutlayacağız.'' ifadelerini kullandı.

İmamoğlu 23 Haziran'daki seçime hazırlandıklarını vurgulayarak, "Seçilmiş belediye başkanı olarak gezeceğim bütün İstanbul'u. Yani onların ifade ettiği gibi değil. Ben, İstanbul'un seçilmiş belediye başkanıyım. Bunun farkındayım ve sorumluluğunu taşıyorum. İstanbul'a hep birlikte hizmet edeceğiz. Bu kentin yönetimine muktedir olduğumuzu biliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar