Beğenilen şirketler ödüllerini aldı!

Beğenilen şirketler ödüllerini aldı!
Spring Professional Türkiye ana sponsorluğunda gerçekleştirilen “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” araştırmasında dereceye giren şirketlere, görkemli bir törenle ödülleri verildi.

Özlem BARAN / İSTANBUL

Büyük ilgi gören araştırma ve ödül törenine T-Systems ve Zenna Danışmanlık da co-sponsor olarak destek verdi.  Capital Dergisi tarafından ve Spring Professional ana sponsorluğunda gerçekleştirilen “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” araştırması sonuçlarına göre dereceye giren şirketler, 26 Nisan 2017 Çarşamba akşamı Conrad İstanbul’da düzenlenen özel bir gecede ödüllendirildi.

Capital Dergisi’nin büyük araştırması  “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” , 16’ncı kez yapıldı ve sonuçları Aralık 2016’da kamuoyuyla paylaşıldı. Yıllar itibariyle sonuçları iş dünyası tarafından merakla beklenen bir çalışmaya dönüşen , “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” araştırması kurumsal itibar konusunda yapılan araştırmaların da öncülüğünü üstlenmiş durumda. Capital’de yayınlanan dev araştırmada Türkiye’nin en beğenilen ilk 20 şirketi ve 38 sektörün en beğenilen ilk 3 şirketi açıklandı. Ödül töreninde de Türkiye’nin en beğenilen ilk 3 şirketine ve 38 sektörün birincilerine ödülleri takdim edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar