Bayramiç’te silahlı saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti

Bayramiç’te silahlı saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti
Çanakkale'de kimliği belirsiz kişiler motosiklette seyir halindeki iki kişiye ateş açtılar.

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından açılan ateş sonucu motosikletle seyir halinde olan Şakir Aydın (35) ve Tayfun Avcı (26) hayatını kaybetti.

Olay, ilçeye 20 kilometre uzaklıkta bulunan Sarıot köyünde gerçekleşti. İddiaya göre, Şakir Aydın ve Tayfun Avcı, motosikletleriyle köyden ayrıldıktan sonra köy kavşağından anayola dönerken kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından açılan ateş sonucu vuruldular. Kanlar içinde yerde yatan iki genç, olayı gören vatandaşlar tarafından fark edilerek durum jandarma ve sağlık ekiplerine bildirildi.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen Şakir Aydın hayatını kaybetti. Ağır yaralı olarak Bayramiç Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Tayfun Avcı ise doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Jandarma ekipleri, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlatırken, olayın nedeni ve faillerin kimliği henüz belirlenemedi. Soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar