Bayburt'ta, Bodrumspor'un kaldığı otel önünde gerginlik...

Bayburt'ta, Bodrumspor'un kaldığı otel önünde gerginlik...
TFF 2'nci Lig Play-Off yarı final rövanşı için Bayburt'a giden Bodrumspor kafilesinin kaldığı oteli basmaya gelen taraftar, küfürlü tezahüratlar yaparken, otel önünde çok sayıda torpil patlattı.

KORKU DOLU ANLAR! TAKIMIN KALDIĞI OTELİ BASTILAR

Futbolda liglerde son maçlar oynanırken, yükselme mücadelesi veren takımlar arasındaki tansiyon da bazen artıyor. Bu artış da kimi zaman fair-play''e yakışmayan görüntülerin ortaya çıkmasına neden oluyor.
 
KÜFÜR ETTİLER, TORPİL PATLATTILAR
 
TFF 2. Lig Play-Off yarı final ilk maçında Bodrumspor, Bayburt Özel İdare Spor''u 3-1 yenmişti. Kısa süreli gerginliğin yaşandığı maçın rövanşı için Bodrumspor Bayburt’a gitti. Akşam saatlerinde çok sayıda Bayburtlu taraftar, Bodrumspor kafilesinin kaldığı otele geldi. Bodrumspor ve yeşil beyazlı formayı giyen futbolcular aleyhine küfürlü tezahürat yapan taraftarlar, araçlarının kornalarını çaldı, otel önüne torpil patlattı.
 
Futbolcuların uyuyacağı saatte otelin çevresinde toplanan taraftarlara polis müdahale etti. Bölgeye takviye olarak çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler, taraftarları bölgeden dağıtmak için çaba harcadı.
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar