Başkan Akan: “Yöneticiler Yunusemre’nin sorunlarına kulaklarını tıkıyor”

Başkan Akan: “Yöneticiler Yunusemre’nin sorunlarına kulaklarını tıkıyor”
İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, Yuntdağı bölgesindeki mahallelerde yaşanan su sıkıntısına dikkat çekti. Başkan Akan, “Manisa, 8 yıldır Büyükşehir Belediyesi statüsü almasına rağmen kırsal mahallelerimizde hala su sorunu yaşanıyor. Yuntdağı bölgesinde yaşayan vatandaşlarımız belediyecilik hizmetlerinden faydalanamıyor” dedi.

MANİSA-YİĞİT BALKANLI-GÜNBOYU

Seçim bölgesinde çalışmalarını dur durak bilmeden sürdüren İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan’ın gündeminde yine Yuntdağı bölgesinde bulunan mahallelerin yaşadığı sorunlar vardı.
İYİ Partili Akan, rekor kıran hava sıcaklarında vatandaşların susuzluk ile imtihanına dikkat çekti.
Başkan Akan; Muradiye, Çamlıca, Yağcılar ve Avdal mahallelerinde su sorununun devam ettiğini belirterek, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ni göreve davet etti.

“NE YUNUSEMRE NE DE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HALKA YETERLİ HİZMETİ GÖTÜREMİYOR”

İYİ Partili Akan, “Göreve geldiğimiz günden bu yana çalışmalarımızı Yuntdağı bölgesine çevirdik. Kırsal kalkınmanın sağlanması gereken Yuntdağı bölgesi ne yazık ki sahipsiz. Ne Yunusemre Belediyesi, ne de Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yuntdağı’nın hak ettiği hizmeti vatandaşlarımıza ulaştıramıyor. Manisa, 2014 yılında Büyükşehir Belediyesi statüsü aldı. O günden bu yana hala sorunlar bitmiyor, aksine katlanarak devam ediyor. Altyapı, üstyapı, su ve ulaşım sorunu bitmek bilmiyor. Halkın oylarıyla seçilen siyasetçiler ise, vatandaşlarımızın taleplerini kulaklarını tıkamakla meşgul” dedi.

“KLİMALI MAKAM ODALARINIZDAN ÇIKIP HALKI DİNLEYİN”

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan son olarak şu ifadeleri kullandı, “Yunusemre ilçemizin tüm mahallelerine giderek sorunları yerinde tespit ediyor, vatandaşlarımızın şikayetlerini dinliyoruz. Yunusemre’nin en büyük mahallelerinden biri olan Muradiye’de hala uzun süreli su kesintileri yaşanıyor. Çamlıca Mahallesi’ne 2023 yılında hala tankerle su taşınıyor. Bu sorun öyle bir büyüdü ki, mahalleliler bir araya gelerek bölgedeki altyapının yenilenmesi için imza kampanyası başlattı. Yine Yağcılar ve Avdal mahallelerimize de yeterli su ulaştırılmadığını görüyoruz. Bu mahallelerimizde sadece su değil, elektrik ve kanalizasyon sorunu da var. Yerel yöneticilere buradan bir kez daha sesleniyoruz, vatandaşların size verdiği kutsal görevi yerine getirin. Klimalı makam odalarınızdan çıkıp sorunları çözüme kavuşturun. 2024 yılında yerel seçimlere gideceğiz. Halkımız, size hak ettiğiniz cevabı sandıkta verecek. Yunusemre’yi İYİ belediyecilik ile tanıştıracağız”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar