Başakşehir’de 3 katlı binanın çatısı alev alev yandı

Başakşehir’de 3 katlı binanın çatısı alev alev yandı
Başakşehir’de 3 katlı binanın çatı katında yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen yangın cep telefonu kamerasına yansıdı.

İstanbul, Başakşehir'deki Altınşehir Mahallesi, Eşref Sokak'ta dün gece saat 21.00 sularında korku dolu anlar yaşandı.

Bir apartmanın çatı katında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın, çevre sakinlerinde büyük panik yarattı. Görgü tanıklarının cep telefonlarıyla kaydettiği yangın anı, çevredeki vatandaşları dehşete düşürdü.

İtfaiye, polis ve sağlık ekiplerinin hızla olay yerine sevk edildiği bölgede, çatı katından yükselen dumanlar gökyüzünü kapladı. Apartman sakinleri, tehlikeyi fark ederek hızla binayı terk etti. Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, alevlerle mücadele ederek yangını kontrol altına aldı.

Mahalle sakinlerinden Hayati Çakmak yaşananları şöyle anlattı: "Apartmandan yaklaşık 50 kişi dışarı çıktığında, büyük bir endişe yaşadım. Deprem mi oluyor diye düşündüm. Ancak kısa süre sonra beyaz dumanların yükseldiğini gördüm ve durumun ciddiyetini anladım. İtfaiyeyi aradım ve kısa sürede ekipler olay yerine ulaştı. Alevler, itfaiyenin müdahalesinden önce bir hayli yükselmişti."

Yangının çıktığı dairede kalabalık bir ailenin yaşadığı, ailenin yabancı uyruklu olduğu ve evde çok sayıda çocuk bulunduğu belirtildi. Yangının neden çıktığına dair henüz net bir bilgi olmamakla birlikte, olayda ölen ya da yaralanan olmaması, yaşanan panik ve korkunun ardından gelen bir teselli oldu. Yangınla ilgili başlatılan soruşturmanın detayları ve yangının çıkış nedenine dair bilgiler, kamuoyuyla paylaşılacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar