Balıkesir'de bir ilk!

Balıkesir'de bir ilk!
Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi, Türkiye genelinde 600'den fazla online katılımcı ve 70'e yakın bireysel katılımcıyla birlikte canlı cerrahi ve sempozyum düzenledi.

Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi'nde önemli bir bilimsel başarıya imza atıldı. Balıkesir Şehir Hastanesi Ortopedi Kliniği, Tusyad - Türkiye Artroskopi ve Spor Yaralanmaları Derneği çerçevesinde, Doç. Dr. Özgün Karakuş'un koordinasyonunda ulusal canlı cerrahi ve sempozyum etkinliğini gerçekleştirdi.

aw165969-03.jpg

Bu etkinlik, Türkiye genelinde 600'e yakın online ve 70'e yakın bireysel katılımcıyla gerçekleştirildi. Profesyonel kamera sistemleri aracılığıyla ekrana yansıtılan görüntüler ile diz çapraz bağ, omuz yırtıkları cerrahisi ve ayak bilek bağ yırtığı cerrahisi gibi artroskopik operasyonlar, online olarak izleyicilere sunuldu ve bu, Türkiye'de bir ilkti. Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi konferans salonunda düzenlenen organizasyonda, çevre illerden gelen 70 ortopedist, ameliyatları canlı olarak izleyerek bilgi ve deneyim kazandı.

aw165969-01.jpg

Ayrıca, internet üzerinden gerçekleştirilen ameliyatlar, Türkiye genelinde 600 ortopedi doktoru tarafından ilgiyle takip edildi. Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi Ortopedi Kliniği adına Doç. Dr. Özgün Karakuş, "Bu tarz bilimsel girişimlerde bize destek olan İl Sağlık Müdürümüz Dr. Serkan Kadir Keskin ve Başhekimimiz Doç. Dr. Abdullah Osman Koçak'a minnettarız" şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar