Bakan Tunç, saldırının ardından Çağlayan Adliyesi'ne geldi

Bakan Tunç, saldırının ardından Çağlayan Adliyesi'ne geldi
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul Adalet Sarayı'nda meydana gelen silahlı saldırı girişiminin ardından olay yerine geldi.

Çağlayan'da bulunan Adalet Sarayı'nın C Kapısı önündeki polis kontrol noktasına yönelik gerçekleşen saldırıda bir vatandaş hayatını kaybederken, 3'ü polis memuru olmak üzere 5 kişi yaralanmıştı. Saldırıda hayatını kaybeden kişinin kimliği henüz açıklanmazken, 3 polis memurunun durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Olayın ardından Adalet Bakanı Tunç'un, İstanbul Adalet Sarayı'na gelmesiyle birlikte güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkarıldı. Bakan Tunç'u, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz karşıladı. Bakan Tunç, saldırıyla ilgili incelemelerde bulunmak üzere yetkililerle bir araya gelirken, soruşturmanın titizlikle yürütüleceği vurgulandı.

Olayın detaylarıyla ilgili olarak güvenlik birimleri çalışmalarını sürdürürken, saldırının arkasındaki nedenler ve saldırganların kimlikleriyle ilgili daha fazla bilgi bekleniyor. Adalet Bakanı Tunç'un, saldırıya ilişkin açıklamaları ve alınacak önlemler hakkında kamuoyunu bilgilendirmesi bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar