Bakan Soylu: Seçimde hiçbir manipülasyona alan bırakmayacağız

Bakan Soylu: Seçimde hiçbir manipülasyona alan bırakmayacağız
İzmir'de konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yerel seçimlere şaibe veya gölge düşürülmesine, kimsenin keyfine göre seçimin iklimini bozmasına, Türk siyasetine ve Türk demokrasisine iftira atılmasına izin vermeyeceklerini belirtti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İzmir'de düzenlenen Seçim Bölge Güvenlik Toplantısı'na katıldı. 31 Mart yerel seçimleri öncesinde altıncı toplantıyı düzenlediklerini dile getiren Soylu, konuşmasına Muğla ve Bodrum'da fırtına, hortum ve yağış felaketi nedeniyle hayatını kaybedenlere rahmet, vatandaşlara da geçmiş olsun dileklerini ileterek başladı. Daha önce 16 Nisan referandumu ve 24 Haziran seçimleri öncesinde düzenledikleri seçim bölge güvenlik toplantılarının faydalı olduğunu dile getiren Soylu, 31 Mart seçimleri için de güvenlik tedbirlerinin alınmaya başladığına dikkat çekti. Kamera sistemlerinin bakımı ve kontrolünün yapıldığını anlatan Süleyman Soylu, şöyle konuştu:

"Mevcut jeneratörlerin bakımı yapılıyor, hatta jeneratör, aydınlatma gibi eksikliği olan yerlere ilişkin yeni alımlar da yapılıyor. Bu yılki toplantılarımızda arkadaşlarımızın meselenin ciddiyetine vâkıf olmaları, hazırlıklar noktasındaki gayretlerinden memnun kaldığımı, moral bulduğumu ve kamuoyumuzun da bu noktada müsterih olması gerektiğini ifade etmek isterim. Bu itibarla tüm mesai arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ediyor; 31 Mart yerel seçimlerinin ülkemiz için hayırlı uğurlu olmasını; ülkemizin istikrarının kuvvetlenmesine, bölgemize de barış ve huzur olarak tesir etmesine vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar