Bahçeli'den İBB sonuçlarına tepki: "İstanbul ehline emanet edilmedi"

Bahçeli'den İBB sonuçlarına tepki: "İstanbul ehline emanet edilmedi"
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 23 Haziran'da ikinci kez gerçekleşen İBB Başkanlığı seçim sonuçlarına tepki gösterdi. İmamoğlu'nun 800 binden fazla bir farkla kazandığı sonucu değerlendiren Bahçeli,"İstanbul ehline emanet edilmemiştir." dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Meclis grup toplantısında konuştu. 23 Haziran İBB Başkanlığı seçim sonuçlarını değerlendiren Bahçeli, 'demokratik adap' vurgusu yaparken; İmamoğlu'nun 800 binden farkla kazandığı sonuçlar için "İstanbul ehline emanet edilmemiştir" ifadelerini kullandı.

Sosyal medyaya da gözdağı veren Bahçeli, "Pençe harekatını yapan Türkiye, sosyal medyadaki ahlaksızlıkları da ortadan kaldırmalıdır." dedi.

"İMAMOĞLU YAKİNEN TAKİP EDİLECEK"

Devlet Bahçeli'nin MHP Grup Toplantısında gerçekleştirdiği konuşmasından öne çıkan noktalar:

"Sayın Cumhurbaşkanımızı, AKP’li kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Ne mutlu bize ki Türk demokrasisi güçlü vasfını göstermiştir. Hakikaten de kazanan Türkiye olmuştur. Ülkemiz adına yapılan kara kampanyalar 23 Haziran’da buruşturulup atılmıştır. Hakkımızı alacaksak demokratik adap sınırlarında kalarak irademizi göstermeliyiz. Demokrasinin hakimiyeti, hukukun üstünlüğü, fertlerin bir ve eşit haklara sahip olması Türkiye’nin milli stratejik gücüdür. Bu gücümüze güç katarak karşımızdaki sorunları birer birer çözüme kavuşturmalıyız. Türkiye 23 Haziran’da bir demokrasi dersi vermiştir. Ama İstanbul ehline emanet edilmemiştir. Bunun sonuçlarınızı da ileride görmemiz kuvvetle muhtemeldir. İmamoğlu’nun ne yapıp yapmadığı kısa sürede belli olacaktır İmamoğlu’nun bütün tasarruflarını yakinen takip edecek, gerekli, notları alacağız."

SOSYAL MEDYAYA OPERASYON SİNYALİ

Pençe harekatını yapan Türkiye sosyal medyadaki ahlaksızlıkları da ortadan kaldırmalıdır.

"İstanbul Türk milletininidir. İstanbul 566 yıllık fetih namusudur. 23 Haziran sonuçlarını yanlışa yorup şımaranlar hak ettiklerini mutlaka bulacaklar. Galip HDP olmuş diyen köksüzler, hem kazandık hem de kazandırdık diyen kimliksizler İstanbul seçiminin belirleyeni HDP olmuştur diyen temelsizler, bölücülüğünüzün her şey çok güzle olacak sözüyle örtüldüğünü görmeniz kaçınılmazdır."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar