Bahçeli’den flaş Sinan Ateş açıklaması!

Bahçeli’den flaş Sinan Ateş açıklaması!
Sinan Ateş cinayetine ilişkin ilk kez konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli "Her gelişmeyi yakından takibe aldık. Bir cinayet üzerinden kurgu yapılıyor ortada güpegündüz işlenmiş bir cinayet var" dedi.

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ilk kez Sinan Ateş''e ilişkin konuştu. Bahçeli "Her gelişmeyi yakından takibe aldık" dedi. 

Bahçeli''nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Madem herkes sırasını savdı, herkes taşları döktü, şimdi söz sırası bize gelmiş demektir.

MHP milletinde ve milletinde erimiş bir kahramanlık mefkuresidir. Allah''ın dağına göre kar verdiğini biliyorum. 30 Aralık 2022 Cuma günü Ankara''nın Çukurambar semtinde hunhar bir suikast vuku buldu. Sislerin dağılması, önünün ve ardının aydınlığa kavuşması için beklemeye başladık. Her gelişmeyi yakından takibe başladık. Ortada güpegündüz işlenmiş bir cinayet vardı. Kanlı saldırı gerçekleştikten hemen sonra MHP''ye organize ve örgütlü bir saldırı ivme alarak hız kazandı.

Tüm FETÖ''cüler partimize karşı algı operasyonlarıyla yeni bir kalkışma başlattılar. Cinayetin gölgesi MHP''ye düşürülmek istendi. Bir iç hesaplaşmanın olduğu iddia edildi. Böyle zamanlar duygusal taşkınlığın akli melekeleri kilitlediği zamanlardır.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar