Bahçeli, TFF’yi hedef aldı: Yerden yere vurdu

Bahçeli, TFF’yi hedef aldı: Yerden yere vurdu
MHP lideri Devlet Bahçeli Liderlik ve Siyaset Okulu Sertifika Töreni'nde konuştu. Açıklamalarında Suudi Arabistan'da yaşanan Süper Kupa skandalına değinen Bahçeli TFF'yi sert bir dille eleştirdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde düzenlenen "Liderlik ve Siyaset Okulu 19. Dönem Sertifika Töreni"nde önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, geçtiğimiz günlerde Riyad'da oynanması planlanan ancak ertelenen Süper Kupa finali sonrasında yaşanan gerginlikleri ve olayları değerlendirdi.

Türkiye'nin bölgesel ilişkilerinin ve diyalog köprülerinin zarar gördüğünü ifade eden Bahçeli, yaşanan olayların sadece heyecan verici bir futbol maçı değil, aynı zamanda ülkenin uluslararası ilişkileri açısından da olumsuz bir etki yarattığını vurguladı. "Türk futbolunda olmayan tek şey futboldur" diyen Bahçeli, olayların boyutunun futbolun ötesinde bir konuma taşındığına dikkat çekti.

TFF'YE ELEŞTİRİLER

Türkiye Futbol Federasyonu'nun süreci doğru bir şekilde yönetemediğini ve Fenerbahçe ile Galatasaray'ın olaylara sağduyulu bir yaklaşım sergileyemediğini belirten Bahçeli, siyasi hesaplaşmaların Gazi Mustafa Kemal Atatürk üzerinden yapılmasını da sert bir dille eleştirdi.

Bahçeli, maçın Riyad'da neden oynandığı ve protokole neden uyulmadığı konularının açıklığa kavuşturulması gerektiğini belirterek, bu durumun sorumlularının sadece kuru özürlerle muafiyet kazanamayacağını dile getirdi. Bahçeli, on olarak, Türk futbolunun siyasi tartışmaların içine çekilmesinin vatanseverlikle bağdaşmayacağını vurguladı.

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar