Bahar’ın o sahnesi çok merak edilmişti! Kamera arkası geldi

Bahar’ın o sahnesi çok merak edilmişti! Kamera arkası geldi
Her bölümüyle reyting rekorları kıran Bahar’ın 10. bölümünde en çok konuşulan sahnenin kamera arkası geldi. Sosyal medyada gündem olan sahnenin kamera arkası merak ediliyordu.

Her bölümüyle izleyenlerini ekrana kilitlemeyi başaran dizi Bahar’ın 10. bölümü bir günde 10 milyonun üstünde izlenmişti.

Dizideki Bahar karakterinin, Timur ile Rengin’i birlikte gördüğü anların olduğu sahne, sosyal medyada olay olmuştu. Usta oyuncu Demet Evgar’ın, çok konuşulan o sahnenin kamera arkası geldi.

Paylaşımda, Bahar karakterinin Timur ile Rengin’i birlikte gördüğü o anın kamera arkası görüntüsü yer aldı.

İzleyiciler tarafından merakla beklenen bu sahnenin kamera arkası görüntüsü, Demet Evgar hayranları tarafından büyük ilgi gördü. Demet Evgar'ın o sahnesi sosyal medyada kısa sürede olay oldu.

İşte o sahne

p.jpg

oo-002.jpg

NE OLMUŞTU

Bahar dizisinin yapım ekibi, yeni bölümün yayın tarihinde bir erteleme olduğunu duyurmuştu. Bahar karakterini canlandıran Demet Evgar, nedeni hakkında kişisel sosyal medya hesabından açıklamada bulunmuştu.

Her hafta Salı günleri Show TV'de izleyicilerle buluşan sevilen dizi Bahar, geçtiğimiz hafta beklenen yeni bölümünü yayınlamadı. Yapım ekibinin verdiği bilgiye göre, 7 Mayıs Salı günü planlanan bölüm, çekimlerin tamamlanamaması nedeniyle ertelendiği duyurmuştu.

DEMET EVGAR AÇIKLAMADA BULUNMUŞTU

Demet Evgar, hesabından paylaştığı bir video ile, yeni bölümün, kadrodaki bir oyuncunun sağlık sorunları nedeniyle tamamlanamadığını açıklamıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar