Bahar dizisi Rengin kimdir? Ecem Nur Özkaya kimdir? Ecem Nur Özkaya kaç yaşında, nereli?

Bahar dizisi Rengin kimdir? Ecem Nur Özkaya kimdir? Ecem Nur Özkaya kaç yaşında, nereli?
Bahar dizisinde Rengin karakterini canlandıran Ecem Nur Özkaya'nın hayatı merak konusu oldu. İnsanlar tarafından 'Ecem Nur Özkaya kaç yaşında, nereli?' olduğu gibi sorular insanlar tarafından araştırılıyor. Peki Bahar dizisi Rengin kimdir? Ecem Nur Özkaya kaç yaşında, nereli?

Ecem Nur Özkaya kimdir?

Show TV'de izleyiciyle buluşan Bahar dizisi, sevilen oyuncularıyla dikkat çekiyor. Bu dizide yer alan karakterlerden biri olan Rengin'in kimliği ve bu karakteri canlandıran oyuncu Ecem Özkaya'nın hayatı izleyenler tarafından merak ediliyor. Peki Ecem Nur Özkaya kimdir? Ecem Nur Özkaya kaç yaşında, nereli?

ECEM NUR ÖZKAYA KİMDİR?

Ecem Nur Özkaya, 25 Haziran 1988 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Oyunculuk kariyerine tiyatro ile başlayan Özkaya, Kanlı Komedya isimli oyundaki performansıyla 23. Sadri Alışık Ödülleri'nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü kazanmıştır. Maltepe Üniversitesi Radyo ve Televizyon Bölümü mezunudur.

ECEM NUR ÖZKAYA HANGİ FİLMLERDE ROL ALDI?

2012-2015 yılları arasında TRT 1 ve FOX'ta yayımlanan Zengin Kız Fakir Oğlan dizisinde "Biricik" karakterini, 2016-2017 yılları arasında ise Kanal D'de yayımlanan Hayat Şarkısı dizisinde "Melek" karakterini canlandırmıştır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar