Babacan'ın CHP ile ilgili sözleri yeniden gündem oldu! Ya siz hayal mi görüyorsunuz!

Babacan'ın CHP ile ilgili sözleri yeniden gündem oldu! Ya siz hayal mi görüyorsunuz!
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın aylar önce Cumhuriyet Halk Partisi'ne yönelik söylemiş olduğu sözler yeniden sosyal medyada gündem oldu.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan'ın 2023 ağustos ayında katıldığı bir programda Cumhuriyet Halk Partisi ile ilgili olarak söylediği sözler 31 Mart seçimlerinden sonra yeniden gündem oldu.

Seçim sonuçları ile seçimi birinci parti olarak bitiren CHP ile ilgili olarak Ali Babacan aylar önce katıldığı programda CHP’nin tek başına seçim kazanamayacağını ‘'Ya siz hayal mi görüyorsunuz?' ifadesi ile belirmişti.

Ali Babacan yerel seçim sonuçları sonrası gündem olan konuşmasında şöyle diyor: "Ben o sesi çok çıkanlara soruyorum. CHP kendi başına bugün Türkiye genelinde herhangi bir seçime girip kazanması mümkün mü ya? Ya siz hayal mi görüyorsunuz? Bu ülke öyle bir ülke mi yani. Birlikteliklerle ancak bu iş olur.
Bu gerçeği görmeleri lazım. Ya işte yerel seçim geliyor. Hadi İstanbul'da Ankara'da biz kendi adayımızla çıkacağız ve kazanacağız."

YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar