Astrolog Nuray Sayarı tek tek anlattı! Bu burçlar etkisi altında kalacak

Astrolog Nuray Sayarı tek tek anlattı! Bu burçlar etkisi altında kalacak
20 Nisan'a kadar Koç burcunda seyahat eden Güneş bugün itibariyle Boğa burcuna geçti. Aynı zamanda yarın gerçekleşecek olan Jüpiter ve Uranüs kavuşumu, bugün akşam saatlerinden itibaren burçları etkisi altına almaya başlayacak.

Jüpiter ve Uranüs, yaklaşık olarak her 14 yılda bir araya gelerek yeni bir döngü başlatırlar. Jüpiter, Güneş sisteminin en büyük gezegenidir ve bulunduğu alana genişleme ve büyüme getirirken, Uranüs yenilikleri, devrimleri, özgürlüğü, gelecek odaklı düşünmeyi, elektrik ve teknolojiyi temsil eder. Bu kavuşumun gerçekleşeceği Boğa burcu ise dünyayı, doğayı, toprağı, üretimi, değerleri, kaynakları, barınmayı ve beslenmeyi simgeler.

Bu iki gezegenin bir araya gelmesiyle bu konularda büyük ve beklenmedik olayların yaşanması muhtemel. Bu etki, yaklaşık 6 ay boyunca belirgin bir şekilde hissedilecek.

5f5f499c17aca90784d74d14.webp

KOÇ

Sevgili Koçlar, bugün gezegenlerin birleşimi, konforunuzu önemsemeniz gerektiği konusunda sizi uyarıyor. Günlük işlerinizi halledin ancak kendi ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirmeyi ihmal etmeyin.

boga-1.webp

BOĞA

Sevgili Boğalar, bugün gezegenlerin birleşimi, geleceğe dair hayallerinize odaklanacağınız bir gündesiniz. Bugünün işlerini yarına bırakmayın, gelecek planlarınıza umutla odaklanarak yaşam enerjinizi yükseltin.

ikizler-1.webp

İKİZLER

Sevgili İkizler, bugün gelecekle ilgili beklentileriniz ve idealleriniz konusunda sizi karmaşaya sürükleyen kişilerden uzak durun. İş hayatınızda sakin ve huzurlu bir atmosfer yaratmaya özen gösterin.

yengec-1.webp

YENGEÇ

Sevgili Yengeçler, bugün güneşin artık Boğa burcuna geçmesiyle birlikte ev ve aile hayatınıza odaklanmanız gerektiğini vurguluyor. Evde ve kendiniz için yapabilecekleriniz üzerine konsantre olun.

aslan-1.webp

ASLAN

Sevgili Aslanlar, bugün iş hayatınızda artan üretkenlikle tüm işlerinizi sonuçlandırma fırsatı bulacaksınız. Aşk ilişkilerinizde ise sizi zorlayan kişilerden ve durumlardan uzaklaşacaksınız.

basak-1.webp

BAŞAK

Sevgili Başaklar, bugün gelecek planlarınızla ilgili radikal kararlar almaktan kaçının. Merkür hala geri hareket ediyor, bu nedenle ani kararlar alırsanız bunları tamamlamakta zorlanabilirsiniz.

TERAZİ

Sevgili Teraziler, bugün hedeflerinize ve ideallerinize sakin bir şekilde odaklanmanız gerektiğini vurguluyor. İş ortamınızda sizi yoran kişilerden uzak durun ve kendinizi dengeleyin.

akrep-1.webp

AKREP

Sevgili Akrepler, bugün geleceğiniz, kararlarınız ve beklentileriniz konusunda umutsuzluğa kapılan düşüncelerden arınıyorsunuz. Bu durumu iş ve günlük yaşamınıza olumlu bir şekilde yansıtmaya çalışın.

Ünlülerin merak edilen özellikleri burçlarında saklı. Hangi ünlü, hangi burç?

kapak-133753.jpg

MERVE BOLUĞUR

Merve Boluğur 16 Eylül 1987 doğumlu. Ünlü oyuncu Başak burcu.

İşte Başak burcu kadınların özellikleri:

Başak burcu kadınları genellikle düzenli ve titizlikleriyle biliniyorlar. Başak burcu kadınları hem fiziksel hem de zihinsel olarak çevrelerindeki her şeyin düzenli olmasını tercih ediyorlar. Başak kadınları, detaylara dikkat eden ve sorunları çözmek için analitik düşünen kişilerdir. Olayları derinlemesine analiz eder ve mantıklı çözümler bulmaya çalışıyorlar. Başak burcu kadınları işlerine ve hedeflerine odaklanırken oldukça çalışkan ve disiplinliler. Kendilerine belirledikleri hedeflere ulaşmak için çaba gösterirler.

scg0s9gpdew-quezcducxw.webp

BARIŞ ARDUÇ

Dizilerdeki başarılarıyla adından sıkça söz ettiren yakışıklı oyuncu Barış Arduç da Terazi burcu.

Terazi burçları adil ve dengeli olmaya önem verir. Adalet duygusu güçlü ve genellikle çatışmalardan kaçınarak uyumlu bir ortam sağlamaya çalışır. Terazi burcu insanları, olaylara objektif bir şekilde yaklaşır ve genellikle diplomatik çözümler arar. Anlaşmazlıkları çözmek için iletişim becerilerini kullanıyorlar.

Sosyal ve arkadaş canlısı olan Terazi burcu insanları, ilişkilerde uyum ve denge arıyorlar. İyi iletişim kurar ve genellikle etrafında birçok arkadaşa sahipler. Terazi burcu insanları, güzellik ve estetiğe önem verir. Ünlü oyuncu Barış Arduç’da yakışıklığı dillere destan olmuş durumda. Terazi burcu insanları, bazen karar vermekte zorlanırlar. Çünkü her zaman herkesin memnun olacağı bir çözüm bulmaya çalışırlar. Aynı zamanda Terazi burcu insanları barışçıldırlar.

bwp2ynhvuk6ftxb5d1duqw.webp

NESLİHAN ATAGÜL

Hem başarısıyla hem de güzelliğiyle adından sıkça söz ettiren Neslihan Atagül Aslan burcu olduğunu biliyor muydunuz?

Evet doğru duydunuz Neslihan Atagül Aslan burcu. Ünlü oyuncu Neslihan Atagül’de Aslan burcunda olduğu gibi liderlik özelliğiyle öne çıkıyor. Aslan burçları kendilerine güvenirve son derece fikirlerinden kararlıdırlar. Genellikle başkalarını yönlendirme ve motive etme konusunda başarılı olurlar. Aynı zamanda Aslan burçları gururludurlar. Onlar için itibar ve prestij oldukça önemlidir. Öte yandan Aslan Burçları açık sözlü olmalarıyla tanınırlar ve çoğu zaman duygularını doğrudan ifade ederler.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar