Astrolog Ayça Aydın Türkiye’nin başına gelecek 3 felaketi açıkladı

Astrolog Ayça Aydın Türkiye’nin başına gelecek 3 felaketi açıkladı
Astrolog Ayça Aydın 2024 yılının ilk ay tutulmasının Türkiye ve dünya üzerindeki etkilerini tek tek açıklayarak uyardı.

Ay tutulmasının kendi içinde olumlu ve olumsuz etkilerinin olacağını belirten Aydın bu etkinin özellikle Amerika üzerinde yoğun etkisi olacağına dikkat çekti.

İzmir İktisat Kongresi "Türkiye Yüzyılı"nı karşılamaya hazırlanıyor

“BAZI ŞEHİRLERDE MARJİNAL SEÇİMLERİ GÖREBİLİRİZ”

Tutulma etkisini değerlendiren Aydın şöyle konuştu:

Hukuksal süreçler olabilir, göz önündeki kişiler tutuklanabilir, çok büyük yargılanmalar olacak. Para ile ilgili değerler gündemde olacak. Altın cephesinde yükselişlerin olacağını görebiliriz. İlk okul çocuklarını öne alan bazı uygulamaları görebiliriz, bazı şehirlerde marjinal seçimleri görebiliriz.

Türkiye'nin deprem tarihi | Independent Türkçe

IRKÇI SAVAŞLAR GÜNDEMDE

Sağlık, sendika, tarım çalışanları bir takım ayaklanmalar oluşturabilir. Eşcinsellik ve LGBT konuları, ırkçı savaşlar gündeme gelebilir. Bu hem dünyada hem ülkemizde olabilir. Dünyada ise Almanya’da daha çok etkili olacak gibi görünüyor.

Mahkeme, Hakimlik Kavramları: Ceza Yargılamasının Ana Aktörleri - Avukat Ali DENİZ

5,3 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM UYARISI

Maden ocaklarındaki risklerin bu dönem de devam ettiğini belirten Aydın “Ay tutulması biraz daha sel, taşkın, heyelan, dere yataklarının taşması gibi unsurları da bize simgeliyor. Özellikle Karadeniz’de olabilir. Depremsellik etkisi halen devam ediyor. Çok büyük bir deprem olması için Aslan aksının devreye girmesi gerek. Şuan için Türkiye’de büyük bir deprem beklemiyorum. Şuan gelebilecek en büyük deprem 5,3 büyüklüğünde gibi duruyor. Bu da belki Ege taraflarında olabilir gibi duruyor. Büyük deprem beklemiyorum, elbette Allah bilir” diyerek uyardı.

Dünya Sel Felaketleriyle Sarsıldı - Sürdürülebilirlik Hakkında Her Şey

“ADALETSİZLİK DUYGULARI HAKİM OLABİLİR”

Aydın 31 Mart seçimlerine ilişkin ise şunu söyledi: Seçime doğru gidiyoruz, terazi de gündemde. Adaletsizlik duygularının hakim olacağını görebiliriz.

DEVLET İLE HALK KARŞI KARŞIYA GELEBİLİR

2024 yılının gerçekten sancılı geçeceğine işaret eden Aydın “2025 güzelliğine ulaşmamız için bunları yaşamamız gerekiyor. Tutulmanın yöneticisi Venüs. Aldığı sert açılar devlet cephesinden çıkacak kararlarla halk cephesinin karşı karşıya gelebileceğini de yansıtıyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından bir takım açıklamalar olabilir, vergilerde bir takım yenilikler olabilir” dedi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar