Aslan Hatay engelini rahat geçti: 8'de 8 yaptı

Aslan Hatay engelini rahat geçti: 8'de 8 yaptı
Galatasaray, Süper Lig'in 19. hafta karşılaşmasında Hatayspor'u ağırladı. Karşılaşmadan 4-0'lık skorla galip ayrılan sarı-kırmızılılar ligdeki galibiyet serisini 8 maça çıkardı.

Süper Lig''in lideri Galatasaray, sahasında Hatayspor''u ağırladı. Karşılaşmaya istekli ve baskılı bir oyunla başlayan ev sahibi ekipte açılış perdesini 9. dakikada Kerem Aktürkoğlu açtı. Hatayspor, ilk yarıda sahasından çıkmakta zorlanırken, Galatasaray devreye eklenen uzatma dakikalarında tecrübeli oyuncusu Juan Mata ile üst üste 2 gol buldu ve soyunma odasına 3-0''lık skorla girdi.

Skorun verdiği özgüven ile rahat oyununa devam eden Galatasaray''da, 71. dakikada 4 değişiklik birden gerçekleşti ve oyuna Yunus Akgün, Rashica, Berkan Kutlu ve Gomis dahil oldu. Oyuna girmesinden kısa bir süre sonra ağları havalandıran Bafetimbi Gomis, maçın skorunu belirledi ve Galatasaray puanını 42''ye yükselterek zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. 

KAYSERİSPOR ŞOV YAPTI

Süper Lig''de günün diğer karşılaşması ise Kayserispor-Sivasspor arasındaydı. İlk yarıda tam 3 gol bulan Kayserispor, soyunma odasına 3-0 önde gitti. İkinci yarıda iki taraftan da birer gollük katkı gelirken karşılaşma 4-1''lik skorla sonuçlandı. Bu sonucun ardından Kayserispor,  26 puanla 8. sıraya yerleşirken, Sivasspor 15 puanla küme düşme hattından kurtulamadı. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar