Askere gitmemek için Nobel'i kazandı videosu gündem oldu

Askere gitmemek için Nobel'i kazandı videosu gündem oldu
Sosyal medya fenomeni Özkan Sağın, Instagram'da paylaştığı bir videoda askere gitmemek için eğitim hayatını uzatan bir genci canlandırdı.

Sosyal medya fenomeni Özkan Sağın, Instagram'da paylaştığı bir videoyla dikkat çekti. Videoda askere gitmemek için eğitim hayatını uzatan bir genci konu alırken, skeç izleyicileri güldürdü.

Videoda bir genç, askere gitmemek için önce üniversitesini uzattı, ardından ikinci üniversiteyi okuyup yüksek lisansa başladı. Sonra doktorasını tamamlayarak 'Nobel Fizik Ödülü'nü kazandı ve başarısını "TSK'ya" borçlu olduğunu belirtti.

ekran-resmi-2024-04-30-12-19-22.png

Özkan Sağın'ın paylaştığı video, sosyal medyada büyük bir beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Sağın, paylaşımına "Herkesin etrafında mutlaka bir tane olan adam" notunu ekledi.

Özkan Sağın

ÖZKAN SAĞIN KİMDİR?

Özkan Sağın, 1998 yılında İzmir'de doğdu. Çimentaş Anadolu Lisesi ve İzmir Yaşar Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Film Tasarım Bölümü'nden mezun oldu. Kısa ve uzun metraj film senaryoları yazıp yönetmenlik yaptı. Ayrıca çeşitli kurum ve festivallerde kısa filmleri gösterildi. Sahne Tozu Tiyatrosu ve Tiyatrolog Sanat Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldı ve çeşitli dizilerde ve filmlerde rol aldı. Sosyal medyada video skeçler çekiyor ve Hayykitap tarafından yayımlanan "Özgür Olmak İçin Güzel Bir Gün" adlı kitap, yazarın ilk kitabıdır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar