Asgari ücreti enflasyonun altına düşürmedik

Asgari ücreti enflasyonun altına düşürmedik
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, yeni asgari ücrete ilişkin, "15 yılda asgari ücreti yaklaşık 9 kat artırmış olduk ve hiçbir zaman da enflasyonun altına düşürmedik." dedi.

Asgari ücreti enflasyonun altına düşürmedik

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinop Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen AK Parti Sinop 6. Olağan İl Kongresine katılarak partililere hitap etti. 

İl kongresi öncesinde meydandaki vatandaşlara hitap ettiğini belirten ve bugüne kadar görülmemiş bir miting yaptıklarını ifade eden Erdoğan, "Öyle anlıyorum ki 2019 Sinop'ta bir başka yıl olacak. Maşallah, Allah nazardan saklasın." diye konuştu.

10 Ağustos 2014'teki cumhurbaşkanı seçiminde kendisine yüzde 62 oy oranıyla destek veren ve 16 Nisan'daki halk oylamasında da yüzde 58 ile cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine "Evet" diyen Sinoplulara teşekkür eden Erdoğan, "Siz ne güzel insanlarsınız. Öyle hakkı, doğruyu, güzeli bulmak herkesin karı değil ama Sinop bunda birleşti. Hem 10 Ağustos hem de 16 Nisan'da yüzde 84 gibi rekor düzeyde bir oy oranıyla destan yazan Durağan ilçemize özellikle teşekkür ediyorum." diye konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar