Arda Turan Galatasaray'a geri mi dönüyor?

Arda Turan Galatasaray'a geri mi dönüyor?
Arda Turan'ın Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim ile barışması taraftarı heyecanlandırdı. Barışmanın ardından Arda Turan'ın Sarı-kırmızılı takıma dönüp dönmeyeceği merak ediliyor.

Galatasaray alt yapısından çıktıktan sonra sarı kırmızılı forma ile büyük başarılar yakalayan Arda Turan sırasıyla Atletico Madrid, Barcelona ve Başakşehir'de forma giydi. Arda Turan Milli Takım'da dönemin Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile sorunlar yaşamıştı.

Yurt dışında ülkemizi başarıyla temsil etmesinin ardından Başakşehir formasıyla Türkiye'ye dönen Arda Turan'ın G.Saray'a transfer olup olmayacağı merak ediliyor. G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim ile arasındaki buzları erittiği belirtilen Arda Turan'ın G.Saray'a dönmeyi çok istediği ifade ediliyor.

ARDA TURAN, FATİH TERİM İLE BUZLARI ERİTTİ

Geçtiğimiz sezon Başakşehir formasıyla bekleneni veremeyen Arda Turan, G.Saray formasını tekrar giymek istiyor. Ardsa Turan, G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim ile arasındaki küslüğü giderirken G.Saray'ın yıldız oyuncuya ilişkin transfer politikasının nasık olacağı merak ediliyor.

"ARDA TURAN, G.SARAY'DA YENİDEN AYAĞA KALKAR"

G.Saray taraftarı "Arda Turan, G.Saray'a gelecek mi?" sorusunun cevabını merak ederken deneyimli gazeteci Levent Tüzemen geçtiğimiz günlerde Arda Turan'a ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu. Arda Turan'ın G.Saray'a gelmesi halinde tekrar ayağa kalkabileceğini söyleyen Tüzemen, "G.Saray sevgisi ile Terim'in babalığı birleştiğinde Arda Turan kaybolan yıllarını acısını çıkartacak bir performans ortaya koyar." demişti.

ARDA TURAN'IN G.SARAY PERFORMANSI

G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim ile barıştığı belirtilen Arda Turan, sarı kırmızılı forma ile toplamda 190 maça çıkmıştı. G.Saray forması ile başarılı bir grafik çizen Arda Turan, 44 gol atıp 76 asist yapmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar